Ginsonline en Matterhorn Gin

Nadat februari draaide rond Tournee Minerale kwam webshop Ginsonline in maart met een ander initiatief: Tournee Ginerale, 31 dagen in teken van de liefhebbers van de welbekende spirit.

Wat? Met meer dan 350 verschillende gins is Ginsonline de grootste speler op de Belgische markt als het gaat over Gins en Tonics. Bestel je voor 17:00, dan heb je jouw bestelling de volgende dag thuis geleverd, een bestelling van boven €85 wordt bovendien gratis verzonden. Heel leuk zijn de promoties die de site aanbiedt, vaak ontvang je gratis tonics of toebehoren bij het bestellen van een fles gin. Hou deze aanbiedingen in de gaten want ze veranderen regelmatig!

Ik kreeg via Ginsonline enkele dagen terug een fles Matterhorn gin in de bus. Matterhorn kent zijn oorsprong in de 500-jarige bakermat van gin: Antwerpen en is een samenwerking tussen Vincent Parisis van Ginsonline en Miguel Dheedene van Matterhorn Antwerp. Matterhorn is geïnspireerd op de prachtige Alpen en neemt je zowel qua smaak als geur mee de bergen in, met een sterk, maar niet overheersend, aroma van dennenbloesems. In de smaak en afdronk komen we ook toetsen van hars tegen, zonder plakkerig in de mond te voelen. De perfect serve stelt een gerookt takje dennenboom voor, gelukkig houdt Matterhorn ook rekening met de afgelopen winterperiode en stelt daarnaast ook jeneverbes en een schijfje limoen voor. Te serveren met FeverTree Meditteranean, een tonic gekend om haar aroma’s van tijm, rozemarijn en citrus.

Matterhorn verdiende in 2016 de Double Gold Medal op de San Fransisco World Spirits Competition, de hoogste onderscheiding die een spirit kan verdienen. De prijs voor een fles van deze kruidige gin met aardse toetsen bedraagt €44,78 (de Matterhorn is 4478 meter hoog), al kan je hem, als je snel bent, momenteel verkrijgen voor €34,78.

Een ander fantastisch concept van GinsOnline is ‘Make Your Own Spirit‘, of kortweg MYOS, waar je op een heel eenvoudige manier een gepersonaliseerde fles kan maken, een fantastisch geschenk voor eender welke gelegenheid!

Drink met mate, maar bestel gerust meer dan genoeg, het zou zonde zijn om zonder gin te vallen!
Schol, Matthias.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.