Selected By Soberon: The Inventory

Vandaag heb ik een tweede Instagram-account aangemaakt. ‘Selected By Soberon‘ wordt een inventaris van mijn collectie drank en andere drank-gerelateerde zaken zoals boeken, tools, glazen, enz… Deze database maak ik voornamelijk voor mezelf, maar zo kunnen geïnteresseerden ook meevolgen en eventueeel in discussie gaan of vragen stellen over de verschillende flessen die ik bezit.

Schol!
Matthias


Today I launched a second Instagram-account. ‘Selected By Soberon‘ will be an inventory of my entire collection of booze and booze-related stuff like books, tools, glasses, etc… This database is primarily for myself, yet also gives the opportunity to discuss bottles and products with those interested in knowing more about it.

Cheers!
Matthias

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s